|
Post by Lichtsturm on Jan 15, 2014 23:12:29 GMT 1
Posztoljátok, értékeljétek saját műveiteket. Kezdeném egy Alien rajzzal.
|
|
|
Post by Daiichirou on Jan 16, 2014 0:16:41 GMT 1
Meö, ide szoktam felrakni a szarjaimat: link
|
|
|
Post by Lichtsturm on Jan 16, 2014 10:16:37 GMT 1
Nagyon komolyak. Külön köszi a rajzért. Milyen ceruzákat használsz? A hajak nagyon részletesek. A Mustang az hogyan készült?
|
|
|
Post by Zik on Jan 16, 2014 22:48:07 GMT 1
Legnépszerűbb "művem" : A Bűnös Angyal Megtépett szárnyán ül a bánat,
Haldokló testéből kitépte magának,
Kitépte szívét s elvette örökre
Kőkoporsó mélyén, találod széttörve.
A meghűlt darabkákat nyeli el a sötét,
Eggyé válik vele, kínozza a lét.
Lelkének cafatait, apránként felfalja,
Az élet halált tanít,
Meghalsz újra és újra!
Tudom elég groteszk, de egy nagyon mélyen depressziós korszakban írtam, ez a napom is hasonló, így eszembe jutott. Mellesleg első leírt versem.
|
|
|
Post by Lichtsturm on Jan 16, 2014 23:56:34 GMT 1
A depressziót a legjobb alkotással kompenzálni. Nem mindennapi ihletet ad! Jó lett.
|
|
|
Post by Zik on Feb 4, 2014 13:45:43 GMT 1
Régi kis szösszenetem. Úgy szólt a fejemben amikor "alkottam" mintha már hallottam volna valahol, szóval megeshet az is hogy copy xD Bár tube bácsi még nem pampogott a copyright miatt
|
|
|
Post by Lichtsturm on Feb 4, 2014 23:35:23 GMT 1
Nagyon jó, mivel vetted fel? Esetleg programmal készült?
|
|
|
Post by Zik on Feb 5, 2014 16:01:33 GMT 1
Programmal pötyögöm le a hangokat sima pc billentyűzeten. Már akartam ajánlani a fórumban de mindig elfelejtettem, vagy épp más dolgom akadt Magix Music Maker 2013 premium. Ma este nyitok neki topikot, perpillanat agymerevedésem van xD / Köszönöm
|
|
|
Post by Lichtsturm on Feb 6, 2014 0:49:09 GMT 1
Jó ötlet. Ilyesmit én is csináltam csak nekem az a bajom, hogy a billentyűzettel nem lehet elég jól ritmikázni.. FL Studio 10-ben viszont nem kell billentyűzet, felületen be lehet állítani a ritmust ahogy akarom. Tökölős, de a rutin mindig sokat segíthet.
|
|