|
Post by Lichtsturm on Jan 16, 2014 0:01:08 GMT 1
Ide olyan filmeket írjatok, amiket kifejezetten elleneztek, annyira borzalmasan rossz volt.
Ami eszembejut hírtelen: Ted
|
|
|
Post by Tomco on Jan 16, 2014 21:20:47 GMT 1
Die Hard 5, Twilight, Paranormal Activity (ezért mondjuk lehet meg fognak lincselni), Eragon (már maga a könyv is egy gusztustalan plágium), Rémségek Cirkusza (egy jó könyv meggyalázása). Fog majd még eszembe jutni több is
|
|
|
Post by Lichtsturm on Jan 16, 2014 23:51:57 GMT 1
A Twilight-nak az első része NÉZHETŐ ha érzelmes buzi lelkülettel nézed! A Paranormal az tényleg nagyon ratyi volt. Azt hiszem a 3. részét láttam. Annyira homemade hogy az csak na. Amúgyis rühellem ezeket a filmeket, amiket úgy csinálnak meg, hogy egy vagy több szaros videókamera veszi és akkor így meg úgy megvágják. Engem egyszerűen irritál. Ha még az effektek ott vannak, akkor is rohadtul teszkóssá teszi az egészet. Az meg rohadtul nem érdekel, hogy pár buta amerikai hogy nyöszörög, azaz próbálja eljátszani, hogy fél a semmitől. Hiteltelen.
|
|
|
Post by Tomco on Jan 17, 2014 13:43:46 GMT 1
Igazából nem is nagyon tudok értelmes horror filmeket mondani. Az összes ilyen áldokumentum-horrorfilm gusztustalan szerintem.
|
|
|
Post by Zik on Feb 1, 2014 21:52:20 GMT 1
pfúúú, igen az alkonyat... és a paranormal is marhaság( most komolyan ijedjek meg attól hogy ÚRISTEN MOZOG A LÁBAM?!?!?!)meö... Izomagyak, na ez is egy pocsék film, az hogy igaztörténet...csak még rosszabbá teszi. Gyere ki és játsz, minősíthetetlenség legőfőbb istene...pontpontpont. A Föld után, nos ebben van egy fasza kis mondat: "Magunk teremtjük a félelmet. A félelemnek egyetlen lakóhelye van: a jövőbe tekintő gondolatunk. Amitől félünk, üres fantáziálás, olyan dolog, ami nem létezik az adott pillanatban, ami nincs, és ha nem akarjuk, nem is lesz. Tehát a félelem csak elmezavar... nem tévesztendő össze a veszéllyel. A veszély az valós, a félelem az rajtunk múlik." na ezen a mondaton kívűl az égadta világon nincs semmi, 6x aludtam el rajta. A keresztapa trilógia... a második részt már nem bírtam végignézni annyira unalmas. Narnia krónikái 2,3 az 1 még érdekes is volt... Állomháború, művészfilm akart lenni gondolom, de egy értelmetlen anime adaptációféleséges katyvasz lett. Másnaposok 2,3 (a hármat nem láttam, de túl sok rosszat hallottam róla, jobb nem megnézni...) Hírtelen ennyi ugrott be. Na igen, most bekattant a szerb film , csak részletet láttam belőle de gondolom mindenki hallott felőle...
|
|
|
Post by Lichtsturm on Feb 1, 2014 22:44:20 GMT 1
A másnaposok 3 5. percén elaludtam, kibaszottul szar film. Az első az oké volt, de bennem a 2 sem hagyott mély nyomot.
|
|