|
Post by Lichtsturm on Jan 17, 2014 0:04:29 GMT 1
Infók szivárogtak ki az új Hitman részből. Ha jól értelmezem végre beleemelik azt, amiért már annyira könyörögtem az absolution során vagy nem is tudom mikor.. Elvileg sandbox lesz és élethű hatalmas környezetet ígérnek. De jó lenne... checkpoint- és átvezetőmentes (vagy legalább elnyomható) irányba menne a játék. Nem igaz, hogy nem tanulnak a GTA-ból. Itt a cikk: hitman.com/open-letter-to-hitman-fans/
|
|
|
Post by Tomco on Jan 17, 2014 13:42:27 GMT 1
Igen, ezt én is láttam tegnap. Nagyon örülök, mivel a Hitman az egyik kedvenc játéksorozatom Remélem nem fogják ezt is elcseszni, bár ez a Sandboxos dolog tényleg jó irányba vinné a sorozatot.
|
|
|
Post by Lichtsturm on Jan 17, 2014 14:38:30 GMT 1
Remélem kipofozzák rendesen. Komolyan néha jó érzés lenne ezekbe belepofázni, hogy mit hogyan csináljanak. Néha annyira unkreatív megoldások vannak... az a baj, hogy mindig a profitra hajtanak. Egy jó játékra 10 év múlva vagy tovább is lehet emlékezni.. Na mindegy. Az Absolution-ben nagyot csalódtam, az újrajátszhatósága a 0-hoz közelít. Rengeteg üresjárat van a játékban, amit az elnyomhatatlan átvezetőkkel különösen megnyújtottak, így a contracts mode sem tudott hosszabb ideig lázbahozni sajnos. :/
|
|