|
Post by Lichtsturm on Jan 17, 2014 9:52:07 GMT 1
Még mindig nem tudom eltűntetni a Yahoo toolbar-t Google Chrome-ból. Megpróbáltam mindenhogy letörölni, illetve az eddig talált útmutatók nem jöttek be. Pl. újraraktam a Chrome-ot stb. Ide jöhetne minden ötlet, ami megoldhatja ezt a problémát. Természetesen a gépet nem szeretném újrarakni emiatt. Jó lenne, ha beírok valamit a böngészősávba, akkor visszaállna a Google-ra.
|
|
|
Post by Tomco on Jan 17, 2014 13:39:31 GMT 1
1: Van - e olyan mappád a gépen, hogy C:\Program Files\Common Files\Spigot\SearchSettings? Ha igen, töröld ki a tartalmát. 2: Nyisd meg a feladatkezelőt, és keress egy 'SearchSettings.exe' nevű folyamatot. Jobb klikk rá, és Fájl helyének megnyitása. Töröld ki a mappa tartalmát. 3: Esetleg telepítetted egyszer a gépedre a Youtube Downloadert? Ha igen, akkor a telepített programok között keress egy olyat, hogy 'Youtube Downloader Toolbar'. Töröld le.
|
|
|
Post by Lichtsturm on Jan 17, 2014 15:09:17 GMT 1
Igen ezeket mind megcsináltam. A probléma továbbra is fennáll!! Valamiért csakazértis a yahoo-t rakja be főkeresőnek. Ha bezárom a böngészőt, újra visszaállítja.
|
|
|
Post by Tomco on Jan 17, 2014 15:33:51 GMT 1
CCleaner programmal futtass egy Rendszerleíró tisztítást. Többet így most nem tudok mondani
|
|
|
Post by Lichtsturm on Jan 17, 2014 15:47:19 GMT 1
A hiba továbbra is fennáll, de talán a gépem gyorsabb lett.
|
|
|
Post by Tomco on Jan 17, 2014 18:22:02 GMT 1
Az utolsó dolog amit még megpróbálhatsz: egy ingyenes spyware keresővel (pl. SUPERAntiSpyware) tolsz egy complete scant, az hátha megtalálja, és kitörli.
|
|
|
Post by Lichtsturm on Jan 19, 2014 14:52:11 GMT 1
Semmi változás, bár a gépem gyorsabb.
|
|
|
Post by Tomco on Jan 19, 2014 15:29:12 GMT 1
Na akkor szépen lassan felgyorsítjuk a géped de ezt a tetves toolbart nem lehet leszedni xD A telepített programjaid között nincs olyan, hogy 'Yahoo! Toolbar'?
|
|
|
Post by Lichtsturm on Jan 20, 2014 0:27:29 GMT 1
Nincs.
|
|
|
Post by Tomco on Jan 20, 2014 15:11:07 GMT 1
Igazából több ötletem nem nagyon van, csak ilyen kombinációk, hogy letörlöd a Chrome - ot, végzel CCleaner - el egy tisztítást + rendszerleíró tisztítást, és újrateszed. Még egy kérdésem lenne: google chrome - on a bővítmények között jelzi egyáltalán? Ha igen, hogy? (chrome://extensions/)
|
|
|
Post by Lichtsturm on Jan 20, 2014 15:34:17 GMT 1
Amint hazaértem megpróbálom a kombinációt, illetve lecsekkolni az extensions-t.
|
|