|
Post by Tomco on Jan 17, 2014 14:59:47 GMT 1
A méltán híres Grand Theft Auto sorozatról itt lehet beszélgetni. Nekem személy szerint a kedvenc részem a San Andreas, és szerintem azóta nem sikerült olyan jó részt csinálni. A GTA 5 már majdnem felért hozzá, de még az sem. Nektek melyik a kedvenc részetek?
|
|
|
Post by Lichtsturm on Jan 17, 2014 15:48:46 GMT 1
Én is a San Andreas-ra szavazok. Nekem az 5 annyira nem jött be. A 4 az meg egyenesen hatalmas visszaesés volt. Hihetetlen, hogy csak a grafikát meg az erőszakot képesek jól kidolgozni. A grafikára egy szavam sem lehet az új részben.
|
|
|
Post by Tomco on Jan 17, 2014 17:48:25 GMT 1
Az 5 - tel az a baj, hogy számomra valamiért nincs meg az az újrajátszhatósági faktor, mint pl. a San Andreas - nál. A SA - nak valamiért nagyon meg tudott ragadni a hangulata. A GTA IV - el szerintem annyira nem volt baj, a sztori maga jó volt szerintem, viszont a játékélmény már ott sem volt a régi. Kíváncsian várom a következő részt.
|
|
|
Post by wyads on Jan 18, 2014 19:38:40 GMT 1
Én a Vice City multiplayer változatával játszottam régebben sokat, mikor gyengébb gépem volt. Aztán természetesen cheateltem rajta. Majd, mikor jobb gépem lett, San andreas multiban csináltam ugyan ezt. Single-t nem játszottam annyira. Mostanában újra feltettem a San andreas-t, csak már MTA-zok, nem SA:MP. Itt meg nem lehet nagyon cheatelni, viszont jobb a hangulata kicsiviel. Többihez meg sosem volt elég erős gépem, de nem is annyira érdekelnek. Elég volt pár videót nézni róluk. Nekem a San andreas tetszik eddig legjobban.
|
|
|
Post by Tomco on Jan 18, 2014 19:47:13 GMT 1
Egy időben én is toltam az MTA - t, de ott is sok a hülye gyerek.
|
|
|
Post by wyads on Jan 18, 2014 19:56:32 GMT 1
Eléggé sok sajnos. Azért cheateltem régebben minden játékban, mert amúgy élvezhetetlen a sok hülye miatt.
|
|
|
Post by Tomco on Jan 18, 2014 19:58:43 GMT 1
Igen, főleg DD és DM szerverekre érdemes felmenni trollkodni, mert sokan halál komolyan veszik a játékot, és elég komoly hisztit le tudnak vágni
|
|
|
Post by wyads on Jan 18, 2014 20:19:49 GMT 1
Én sokszor le kmz-zem őket a shooter-eken. (Úgy lövöm le őket, hogy nekik megyek és igy mindenféleképpen meghalnak) Meg rengeteg dolog van, amivel lehet az agyukat húzni. És öröm látni, mikor irják, hogy "Mierda, puta madre" meg ilyeneket, meg a "NOOB, NAB" sosem maradhat el, ugyebár.
|
|
|
Post by Tomco on Jan 18, 2014 20:25:20 GMT 1
Egyébként mennyire kijátszható az anti cheat rendszere a játéknak? Vagy még nem próbáltad? Elég rég voltam már fent MTA - n, lehet letöltöm aztán kipróbálok pár dolgot
|
|
|
Post by wyads on Jan 18, 2014 20:28:59 GMT 1
MTA-n egyáltalán nem. A cheat engine-t próbáltam elinditani, de már ki is dobott a szerverről, hogy anti cheat. Nem tudok hozzányúlni, de érdekelne a dolog, csak én sajnos nem értek hozzá. Valaki mondta tegnap, hogy volt valami gyerek a szerveren, aki repkedett, meg milliárd pénze volt, de hogy hogy... Handling.cfg-t sem engedi be. Nincs ötleted?
|
|
|
Post by Tomco on Jan 18, 2014 20:31:55 GMT 1
Letöltöm, és kipróbálok pár dolgot Ha lesz valami értesítelek Amúgy kéne egy trollkodás topik a fórumra xD
|
|
|
Post by wyads on Jan 18, 2014 20:39:52 GMT 1
Oké, köszönöm. Egyébként ennyire értesz hozzá? És az mindegy, melyik szerveren próbálod ki, amit akarsz? Én mondjuk sosem jöttem rá, hogy játékban hogyan kell értékeket megváltoztatni úgy, hogy ne csak a képernyőmön változzon meg, hanem konkrétan a szerveren is. Ezt lehet csak belülről lehet megoldani, nem tudom. Egyébként ja, nem rossz ötlet. xD
|
|
|
Post by Tomco on Jan 18, 2014 21:02:07 GMT 1
Elkezdtem írni egy rohadt hosszú választ, és kék halált kapott a Windows, szóval röviden összefoglalva: elég összetett folyamat ez a kliens és szerver közötti folyamat, és nagyban függ a hackelhetőség attól, hogy hogyan lett megírva a játék. A Cheat Engine - hez hasonló programok természetesen csak a kliens oldalt tudják módosítani, ezért nem jelenik meg a szerveren később az a pénz, amit te behackeltél.
|
|
|
Post by Lichtsturm on Jan 19, 2014 14:36:37 GMT 1
OFF: Lehetne trollkodás topik, megvitatni ezt a dolgot, meg hogy mik azok az egészséges határok, amiket érdemes lenne betartani.
|
|