|
Post by Lichtsturm on Jan 18, 2014 0:22:41 GMT 1
Avagy ötletbörze. Írjátok meg milyen videókra van igény!
|
|
|
Post by Dravenfy on Jan 18, 2014 1:52:59 GMT 1
Engem érdekelnének azok a dolgok amik a színfalak mögött zajlanak a világban, vagy akár az hogy Te miképp képzeled el a nagy eseményt, amely megváltoztatja a világot, mert azért valljuk be, ha mi magunk nem oldjuk meg ezeket, akkor maximum csak "màsoktòl" kaphatunk tippeket.. :-D meg persze a nézeteid ezzel meg hasonló dolgokkal kapcsolatban.. Stb. :-)
Mindig jó ha hall valami érdembelit az ember.
|
|
|
Post by Zik on Jan 18, 2014 19:36:54 GMT 1
Olyan videókra van igény ami még nem volt!xD Meg a hülyeségekre xD Sokat segítettem mi? Már konkrétan olyan vlog is van amiben nincs SEMMI (nyújork...) és még én is nézem Agyalok ratja!
|
|
|
Post by Zik on Jan 18, 2014 22:15:15 GMT 1
Szinkron. Vannak régi feketefehér licensz nélküli gagyi filmek amiket nyugodtran fel lehet tölteni és rohadt jó paródiákat ki lehet rájuk találni. Igazság szerint valamikor én akartam ezt csinálni xD Nemtom már mi a megnevezésük ezeknek a filmeknek.
|
|
|
Post by Lichtsturm on Jan 19, 2014 14:24:41 GMT 1
Mostaniakat is szívesen szinkronizálok. Jól tudom, hogy nincs jogvédelmi blabla, ha csak bizonyos ideig tart a videó? Mondjuk amit a pempi csatornáján láttam, az egyszerűen iszonyat.. pedig ez egy nagyon jó témakör..
Nehéz olyat kitalálni, ami még nem volt, de agyalok rajta. Egyelőre ilyen szempontból csak zenei ötleteim vannak, de angolul már szinte minden van.
|
|
|
Post by Dravenfy on Jan 30, 2014 17:31:10 GMT 1
Egyébként mi történt Cipriánnal, visszavonult a közönség elől?
|
|
|
Post by Lichtsturm on Jan 31, 2014 20:31:15 GMT 1
Eddig se volt túlzottan ott. Mostanában meg nagyon ritkán találkozom vele. Utoljára kb 2-3 hete futottunk össze, akkor is Metró könyvekért ugrott fel. Ritkán leszek otthon, ő neki meg egyáltalán nem szándékozik videózni úgyhogy nem tudom lehet-e majd valamikor látni ilyen formában.
|
|