|
Post by Dravenfy on Jan 25, 2014 11:18:26 GMT 1
Nem tudom jó ötlet-e ez a topic, ugye mondanom sem kell hogy manapság mennyi ételbe, és italba "szarnak és hugyoznak"(ezt csak képletesen írom, félreértések elkerülése végett úgy értem hogy nem spórolják ki belőlük a mérget:D)bele a nagyok, gyümölcsökről nem is beszélve amit telinyomnak mindenféle génmanipuláló jósággal, meg a többi csitaminnal gondolom. Ti milyen gyümölcsöket, élelmiszereket tartotok távol magatoktól? Szerencsésnek mondhatom magam, mert még annak idején papám ültetett sok gyümölcsfát a kertünkbe, így értelemszerűen a bolti kacatokra még rá se nézek. Olivér úgy is aránylag közel lakik, ha gondolja eljöhet majd idén minőségellenőrnek. Meg persze a kert végéről pompásan ellátni az Alpoki hegységekig.
|
|
|
Post by Lichtsturm on Jan 25, 2014 11:35:23 GMT 1
Hát mostanában nem sokat leszek otthon. Jó ötlet a topik, végre egy kis aktívitás. Én személyszerint nagyon finnyás vagyok ilyen téren és eléggé kimerültnek kell lennem, hogy minden szart megegyek/igyak, persze ha nincs más. Energiaital meg ilyen cukrozott szarok, mint a kóla nálam felejtős. Gyorséttermi kajákból is inkább a kebab, de ott is válogatós vagyok, ahány helység, annyiféle minőség, mondjuk ez még egy hamburgerre is igaz bár ott kicsit más a szabvány szerintem.
|
|
|
Post by Dravenfy on Jan 25, 2014 12:05:03 GMT 1
Csak találunk majd 1 megfelelő időpontot. Részemről is az energiaital, a kóla meg a társai kilőve. Maximum krízis helyzetben, ha tényleg nincs más más.. McDonalds meg a többi is megy a süllyesztőbe. Hála az égnek, kiskorom óta megtudom számolni 1 kezemen hányszor ettem ilyen gyorséttermi szart.
|
|
|
Post by Lichtsturm on Jan 25, 2014 22:56:16 GMT 1
Irigyellek. Én nekem többször volt szerencsém hozzá. Persze ez sajnos napról napra nehezebb, mert ami egészséges azt kurvára meg kell fizetni meg eleve kicsi a választék is: ez undorító...
|
|
|
Post by Zik on Feb 13, 2014 16:15:49 GMT 1
egyszerugyorsreceptek.com Fasza kis receptes oldal. Eddig még nem leltem itt olyan receptet ahol amazóniába kellet volna stoppolnom egy deka pingvinhereeszenciáért...ha értitek mire gondolok... + Rengeteg olyan recept is van amit még egy magamfajta konyhakatasztrófa is pikk-pakk összecsap
|
|