|
Post by Lichtsturm on Jan 25, 2014 23:02:51 GMT 1
Motorola Defy 2011 augusztusa óta. Egyre szarabb mondhatni. Netet belőve sokszor összeomlik, annyira lassú. A GPS egy rakás szar, kifagy szintén ha belemegyek. A menütől kezdve minden angol, bár engem ez nem érint különösebben. Rootolás nélkül nagyon sok idegesítő dolog volt benne alapjáraton, pl a billentyűzet nekem baromira nem jött be. Annyira nem, hogy már nem is emlékszem milyen volt korábban. Azt tudom, hogy Swype funkció volt benne, ami a betűk összekötésével hozta létre a szót. Magyarul ez eleve felesleges: pláne, hogy még a Google Translate is oltári nagy baromságokat tud kihozni.
Pozitívum, hogy ütés- és porálló. Szóval ha felidegel, nem fogok bánkódni ha itt-ott landol.
Ja azt nem is mondtam, hogy eleve gyári hibásan adtak ki egy csomót, ugyanis mikor beszart a hangszórója pár hónap után, utána olvastam a neten és elég sokan írták ugyanazt. Vicces, hogy két hangszóró is van a telefonban, az egyik az alkalmazásokhoz meg minden szarhoz, a másik pedig a bejövő hívásokhoz. Természetesen az utóbbi a szarfoshugy.
Ne vegyetek ilyet!
|
|
|
Post by Tomco on Jan 26, 2014 9:00:57 GMT 1
Samsung Galaxy S Advance. Meg vagyok elégedve vele, egyetlen hibája, hogy néha youtube videó nézése közben fagy, de ez gondolom a kevés RAM és a sok háttérben futtatott alkalmazás számlájára írható. A GPS megbízható, bár nagyon néha csinál érdekes dolgokat ez is. (pl. múltkor mikor futottam a margitszigeten és azt mérte, hogy a Dunában futok) Nekem tökéletes, nem is nagyon kéne jobb telefon, szerintem felesleges.
|
|
|
Post by Lichtsturm on Jan 26, 2014 10:28:29 GMT 1
Fussál a Dunában akkor
|
|
|
Post by Zik on Jan 31, 2014 17:15:36 GMT 1
Samsung s5660 avagy galaxy gio. A középkategóriás okostelók alsókategóriája. Semmi pozitívuma nincs azon kíbvűl hogy fut rajta pár droidos app. Rengeteg olyan hibája van mint a Motorola Defy-nek. Nem ajánlom, fostalicska.
|
|